Muziek uit je brein - maak je eigen CD (voor beginners)

muma02.jpg (32364 bytes)

In drie avonden je eigen muziek maken op de computer en op een CD branden? Voor slechts een tientje doe je mee!

Ga zelf actief aan de slag met het maken van je eigen muziek. Onder deskundige begeleiding en met software die gemakkelijk te bedienen is (Magix Music Maker). Deze workshop duurt in totaal drie avonden. Daarna krijg je een CD met je zelfgemaakte muziek. Samen met de deelnemers maken we een keuze voor de beste nummers. Deze zullen we dan ook nog op deze website plaatsen.

Je schrijft je ineens voor alle drie de bijeenkomsten in. Als je een avond mist, kun je helaas geen CD ontvangen. Voor drie avonden betaal je samen tien piek De bijeenkomsten zijn in Eygelshoven. Precieze info en routebeschrijving krijg je na aanmelding.

De bijeenkomsten zijn op: dinsdag 3 oktober, donderdag 5 oktober en dinsdag 10 oktober, telkens van 19.00 - 21.30 uur.

 impuls.jpg (24187 bytes)

 

Wees er snel bij, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen meedoen. Bij grote belangstelling zullen we de workshops wel later herhalen.

Aanmelden gaat door het invullen van het inschrijfformulier. lever dit, samen met het tientje, uiterlijk 26 september in bij Helma, Sonja, Marianne, Fabienne, Bert of Paul van impuls. Ook kun je alles inleveren bij de receptie van impuls aan de Hoofdstraat 24b (naast de Drop Inn).

Na aanmelding krijg je nog definitief bericht!

  

Meer weten: bel Paul van impuls: 045-5456351 of per email via augenbroe_p@impulskerkrade.nl