Gratis de nieuwste tophits

Iedereen heeft wel eens van MP3's gehoord. Het is het meest gezochte trefwoord op internet. Alle bekende liedjes zijn tegenwoordig op MP3 te krijgen. Als je eerst een MP3 speler download,kun je ook alle oude en nieuwe top 40 hits downloaden. 

Door: Kay van den Bosch


Ze kosten weinig ruimte op je computer doordat alle geluiden die niet door het menselijk oor te horen zijn er uit zijn gehaald terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft. Steeds meer mensen gaan MP3's downloaden. Dat komt doordat de cd's steeds duurder worden en MP3's kun je voor niks downloaden. Je kunt zelfs al hele cd's op MP3 downloaden.
Waarschijnlijk komen er steeds minder platenmaatschappijen en CD-winkels doordat steeds meer mensen MP3's downloaden. Daardoor kunnen ze de nieuwe groepen niet meer financieren en komt er steeds minder nieuwe muziek.

 

Maar MP3 heeft ook een voordeel. Nieuwe groepen kunnen op internet platen zetten zodat ze weten of de mensen het leuk vinden. Dus MP3's zijn ook hele goede reclame. Mijn top 5 van MP3 sites is

1.www.mp3.nl
2.www.mp3man.nl
3.www.mp3gids.nl
4.www.mp3.com
5.www.winamp.com

Op sommige van deze pagina's kun je al de nieuwste MP3's downloaden die op dit moment in de top 40 staan.Op andere van deze MP3 pagina's vindt je skins voor je MP3 speler.Zo heb je niet alleen leuke muziek, maar ziet je MP3 speler er ook nog leuk uit.
Je kunt bijna alle MP3 skins krijgen. Van pokemon tot sportploegen,van voetbalspelers tot Southpark.Je vindt ze er allemaal. Kortom,een MP3 speler downloaden is zeker de moeite waard.