www.scuddy.nl

David Douma is sinds de vorige SCUD toegevoegd aan het team. Hij is de -nu al onvolprezen- webmaster van de enige echte Kerkraadse SCUD-site.

Op de site kun je natuurlijk alle artikelen teruglezen van deze en vorige SCUDs. Daarnaast is er momenteel al een chatbox actief. Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd eens langs te komen surfen. Wie weet tref je nog wat coole chatgasten ook.

De huidige site is natuurlijk pas het begin! Nu al kun je je mening geven over SCUD en zo direct invloed uitoefenen op toekomstige edities. 

De bedoeling is echter dat de site verder groeit. Zo willen we een ‘vraag- en aanbod’-onderdeel eraan toevoegen. Alle Kerkraadse jongeren kunnen dan spullen die ze niet meer willen op de site te koop aanbieden. En wie weet kunnen we ook nog wat doen in de relatiebemiddeling. Hebben we een ‘koppelsite’ erbij.

Verder is de site natuurlijk een prima plek om jouw creatieve geest te laten zien. Of het nu gaat om foto’s, (computer)kunstwerken, verhalen of je muziek (in MP3). Op de site maken we plaats voor jouw -eigen- creaties.

En als je al een eigen homepage hebt, dan willen we die graag linken vanaf de SCUD-site.

Kom dus eens langs, bezorg onze webmaster nog wat extra werk en help mee om van www.scuddy.nl een levendige webstek te maken!