Dit is alweer jullie tweede uitgave, in deze periode van veel vrije dagen. Hopelijk zijn jullie goed bijgekomen om zo ook weer deze editie te verslinden. 

Na de eerste editie hebben inderdaad mensen gereageerd en besloten zich bij de jongerenkrant te voegen. Ik zal ze effen aan jullie voorstellen: David Douma, hij staat voor het webteam en is gemotiveerd en gedreven, Remy Haas, hij heeft zich gevoegd tot de journalisten en last but not least Kay van den Bosch en Sven Janssen die zich onlangs tot onze jonge en nieuwe aanhangers mogen rekenen, veel belovend…! Nu zijn jullie weer bijgewerkt betreffende de nieuwe aanmeldingen van mensen die zich willen inzetten voor het jongerenblad. Hiermee wil ik niets afdoen aan hun kwaliteiten, maar het is nog steeds zo dat we meer gemotiveerde mensen zoeken. En als de eerste oproep in de vorige editie niet helemaal duidelijk is aangekomen, wil ik bij deze een tweede keer van de gelegenheid gebruik maken om jullie aan te raden om eens oriŽnterend kennis te maken met onze ploeg. 

De vorige editie, is naar onze mening, een leuk "kunststukje". Hij oogt niet alleen beter qua vormgeving e.d., maar ook de inhoud is verbeterd. Hiermee wil ik niet zeggen dat het perfect is echter aangeven dat we de juiste richting zijn ingeslagen; de richting van de verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Nadat de uitgeverij volkomen aan onze wensen had voldaan en de vorige editie een feit was, startte de verspreiding. Dit was een leuke en bijzondere gebeurtenis, want de scholen zouden ons krantje natuurlijk afdoende doorlichten en tot de uiteindelijke conclusie gekomen zijn dat het verspreidbaar was. Zoals afgesproken, maar wat ook was afgesproken is dat de krantjes op de scholen werden uitgedeeld in de klas. Nou, dat heeft elke locatie( om het in hun jargon te doen) gedaan, op ene na; Locatie Graaf Saffenburg waar ze onopvallend vlak bij het trappenhuis werden gelegd. Maar ook dit zien we niet als een probleem, aangezien we een oplossing voorhanden hebben…
De publiciteit die gepaard ging met de vorige editie was echter beperkt, maar dit heeft hopelijk jullie leesdrang niet aangetast. Wat volgens ons wel jullie leesdrang enigszins aantast is dat onze onderwerpen iets te mat zijn. We denken namelijk dat jullie liefst iets wat spectaculairdere artikelen willen. We gaan ervan uit dat de artikelen in dit krantje beter voldoen aan jullie wensen. Echter vragen wij jullie een tikkie geduld te hebben, want wij gaan ervan uit dat het zich in een stijgende lijn zal en moet ontwikkelen. Alvast veel leesplezier en tot de volgende editie!


De Redactie